Moderat Samling höll vårmöte på Björnhofvda Gård 

vårmöte

Torsdag 21.4 höll Moderat Samling r.f. vårmöte på Björnhofvda Gård, Eckerö. Under mötet godkändes styrelsens redogörelser för verksamheten under det gångna året och de redovisningsskyldiga beviljades ansvarsfrihet. En ny valberedning valdes med Mika Nordberg som ordförande samt Fredrika Stenroos, Johan Ehn och Annica Grönlund som ordinarie medlemmar. Moderat Samling siktar på 5 mandat i lagtingsvalet 2023. 

Ordförande Wille Valve inledningstalade med avstamp i kriget i Ukraina och inledde med att tacka ålänningar som frivilligt gjort insatser för ukrainare på flykt. 

”Detta är bara början på arbetet. Det är nu det gäller för vårt samhälle att se till att inget ukrainskt barn lämnas i sticket, vare sig i barnomsorg eller grundskola. Vi kommer att behöva hela det åländska samhällets styrka, både pedagoger, stödpersonal och språkkunniga frivilliga för att greja detta.”, kommenterar Wille Valve.

Mötet avslutades med att ägaren Hans Lindmark berättade om verksamheten, arbetet med att bygga upp Björnhofvda Gård och trender i åländsk turism. 

 För mer information, kontakta: 
Wille Valve, Ordförande för Moderat Samling för Åland, 0405962929 
Annica Grönlund, Partisekreterare för Moderat Samling för Åland, 04573459801 

Dela inlägget:

Andra inlägg