Moderat Samling för Åland lanserar ny webbsida 

Mså På Taket 2022

Moderat Samling för Åland (MSÅ) lanserar ny webbsida. Linn Simonsson har skapat MSÅ:s webbsida i WordPress och Erik Schütten har arbetat med den tekniska biten. Under våren har MSÅ:s styrelse och partisekreterare arbetat fram helt nytt text- och bildmaterial. 

”Det började med ett önskemål om att fräscha upp den gamla webbplatsen och slutade med att vi byggde om alltihopa från noll. Nu är vår webbplats uppdaterad och moderniserad, precis som partiet, till MSÅ 2.0 och redo för framtiden.”, säger Erik Schütten, styrelseledamot i MSÅ:s styrelse. 

”Det här är inget mindre än startskottet inför valrörelserna 2023. Sidorna om vår politik är nu uppdaterade och där finns nu nio ämnesområden som kommer att fyllas med visioner för ett bättre Åland, fram till valet 2023. Webbsidan har också några nya funktioner, bland annat går det nu att prenumerera på medlemskapet i Moderat Samling för Åland genom att scanna in en QR-kod. Det är också enklare än någonsin att donera pengar till Moderat Samling, berättar Wille Valve, ordförande för Moderat Samling för Åland. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Wille Valve, ordförande för Moderat Samling för Åland, +358 40 5962929 

Moderat Samling för Åland driver en borgerlig politik som utgår från människan. Vi tror att alla mår bäst i frihet, när du har riktig frihet att välja hur ditt liv ska se ut. Vår vision är ett starkt och samlat Åland. Vi tror att Åland mår bäst när vi har ett dynamiskt näringsliv, stark välfärd och en miljö i balans. Vår samhällssyn vilar på demokrati, frihet, möjlighet och trygghet. 

Dela inlägget:

Andra inlägg