Moderat Samling hyllar internationella kvinnodagen med ett webinarium där vi hör fyra borgerliga kvinnors perspektiv på och erfarenheter av jämställdhet. Alla är välkomna att delta i webinariet.

Zoom: https://zevents-ax.zoom.us/j/98851540148

Lösenord: 439028

https://www.youtube.com/watch?v=0MmPM_vZffc

Hoppas vi ses!

     
Cecilia Tenfjord-Toftby            Camilla Brodin             Jessica Polfjärd              Filippa Reinfeldt

  • Cecilie Tenfjord-Toftby, riksdagsledamot för svenska Moderaterna. Cecilie har varit riksdagsledamot sedan 2008 och är nu medlem i skatteutskottet samt ledamot i NR.
  • Camilla Brodin, riksdagsledamot för svenska Kristdemokraterna. Camilla är vice gruppledare för KD, medlem i näringslivsutskottet och tidigare kommunalråd i Täby kommun.
  • Jessica Polfjärd, europaparlamentariker för svenska Moderaterna. Jessica har suttit i riksdagen mellan 2006-2019. Hon har varit gruppledare Moderaterna i riksdagen, men även arbets- och skattepolitisk talesperson. Sedan 2019 är Jessica Europaparlamentariker och sitter i utskottet för miljö, folkhälsa och livsmedelssäkerhet samt ersättare för ekonomiutskottet och sysselsättningsutskottet.
  • Filippa Reinfeldt, nationell talesperson HBTQ, svenska Moderaterna. Filippa har tidigare varit sjukvårdslandstingsråd i Stockholm och sjukvårds- och hälsopolitiska talesperson.

I anförandena varvas synen på jämställdhetsarbetet med personliga erfarenheter och reflektioner kring milstolpar för jämställdhet. Webinariet äger rum via Zoom. Zoom-länken publiceras på Moderat Samlings Facebook-sida samma dag som webinariet dvs den 8 mars. https://www.facebook.com/moderatsamling.
För att kunna delta behöver du ladda ned gratis programmet Zoom till din dator eller smarttelefon.
Förbered gärna frågor till talarna då det kommer finnas möjlighet att besvara dem i slutet av webinariet!
Efter anförandena ges allmänheten möjlighet att ställa frågor. Följ med oss den 8.3 kl. 18.30-20.00.
Hör gärna av dig med frågor till moderatsamling@lagtinget.ax

Moderatorer:
Ordförande Annette Holmberg-Jansson (MSÅ) och landskapsregeringens fd. jämställdhetschef Vivan Nikula.

Alla är välkomna att delta och hoppas att vi ses den 8/3!