Jag är en mångsysslare med erfarenheter från flera olika branscher, såväl yrkesmässigt som genom utbildning och inom föreningsliv. Jag har bland annat arbetat som servitör och lastbilschaufför. Idag driver jag ett hästföretag och är delägare/styrelseledamot i Aktiva Redovisning Ab. Som person är jag glad och sprudlande realist som håller en öppen och ödmjuk attityd till livet vilket gör att jag har förmågan att lära mig och ta till mig nya kunskaper. Dessutom är jag en god lyssnare, det tycker jag är viktigt om man ska föra folkets talan. Jag är en relationsbyggare som gärna lyfter blicken och försöker belysa problematik ur ett helikopterperspektiv. Alla delar är viktiga för att bära upp helheten. Jag är en uppriktig och lojal person som har ett stort intresse för människor och samhällslivet.

 

Jag vill:

  • arbeta för ett enklare regelverk för småföretag
  • införa friskvårdsavdrag för alla
  • införa lärlingssystem
  • arbeta för en renare miljö och en renare Östersjö

Om mig

Född: 22 mars 1982

Bor: Hammarland/Mariehamn

Familj: Sambo Björn Hägerstrand, bonussönerna Lucas, Alexander och Caspian samt gemensamma sonen Ludwig

Gör mig glad: vardagen!

Fritidsintressen: hästar, sport, umgås med vänner och läsa böcker

Aktuella uppdrag: Partiets 2:a viceordförande, styrelseledamot i PAF, ledamot politisk referensgrupp kollektivtrafiksutredning

Vad får ett samhälle att leva och växa: Genom att ge företag och individer största möjlighet att växa och utvecklas, kommer också samhället att växa med dem. Goda verksamhetsförhållanden och trygga ledare skapar tillväxt!

Mitt motto: Var dig själv och bjud på den du är.

Jag gillar kreativa diskussioner och smarta lösningar som för vårt samhälle framåt. Jag ogillar debatter med kamp, käbbel och dåliga kompromisser. Jag vill bidra till ett bättre politiskt klimat där sakfrågorna är i fokus!

Jag brinner för jämställdhet och att alla ska ha lika rätt till samhällslivet. Det är för mig ingen enskild sakfråga utan det ska vara en självklarhet i vårt samhälle. Det finns fortfarande en hel del att göra på detta område och jag tycker därför det är viktigt att jämställdhet ska genomsyra allt arbete och i alla sammanhang.

Jag vill arbeta för ett ekonomiskt-, socialt- och miljömässigt hållbart Åland!